Nieuws > Vleugelavontuur (26-04-19)

Op vrijdag 26 april reden Bernd Brackman en ik naar De Steeg, een dorpje bij Velp. In de kerk aldaar, die niet meer in gebruik is, staat de vleugel die ik op het oog had voor onze Beethovenserie. Maar voor ik de knoop zou doorhakken, wilde ik graag dat Bernd het instrument zou keuren. Gelukkig was hij zeer enthousiast!

Foto van vleugel keuren

Helaas werd onze opgetogen stemming op de terugweg danig verstoord toen we bij Arnhem een vreemd geluid voor in de auto hoorden. Tot onze wanhoop verscheen daarna een rood lampje op het dashboard, vervolgens nog een, en toen: STOP. Gelukkig lukte het nog naar een parkeerplaats te rijden. Daar hebben we uren gewacht op achtereenvolgens de wegenwacht en een transportauto. In een reparatiecentrum werd mijn auto gerepareerd (een kapotte koelwaterpomp) dus konden we uiteindelijk toch nog naar huis rijden…