Nieuws > Belkanto-kwartet in Terra Nova (05-09-23)

In het kader van de feestweek in Ameide was mij door mijn buurtvereniging gevraagd iets te doen in het historische motorvrachtschip de Terra Nova, dat voor die week was besteld aan de loswal in Ameide. Ik heb wat ‘nautisch’ repertoire gezocht dat ik met leerlingen zou kunnen spelen, en zo hebben Ellen, Suzanne, Kirsten en ik twee keer een programmaatje van een halfuur uitgevoerd in het sfeervolle (en warme) ruim van het schip.

Het eerste concert is verrassend goed bezocht en het publiek was heel opgetogen. Ook het tweede concert werd door een aantal mensen aandachtig beluisterd, maar dat waren er wel wat minder, waarschijnlijk door een fout in de meeste aankondigingen. Hoe dan ook, het was een zeer geslaagde en onvergetelijke avond. Het tweede concertje is hier te beluisteren.