Agenda

Maandagavond 12 juli 2021: cello-uitvoering in Het Carillon te Nieuw-Lekkerland
Na een moeilijk jaar vol coronabeperkingen en online lessen, zijn alle muziekscholen weer geopend en kunnen we het seizoen feestelijk afsluiten met een groot concert van al mijn leerlingen. Daarvoor heb ik de zaal van Het Carillon ter beschikking, waar mijn vleugel staat en waar genoeg ruimte is voor 50 mensen. Het belooft een prachtige avond te worden!

In het komend seizoen hoop ik zelf met de pianist Bernd Brackman weer een aantal concerten te kunnen geven in Het Carillon te Nieuw-Lekkerland. Op dit moment zijn we een groot aantal nieuwe stukken aan het voorbereiden.

Malewitsj, Koe en Viool (1913)

Als vervolg op het concert concert getiteld: With love from Russia , dat is gegeven op zaterdagavond 12 december 2020 sturen we eerst aan op een tweede Russisch programma, met de halsbrekende Suite Italienne van Igor Stravinski, de meeslepende sonate in C opus 119 van Sergei Prokofjef en de melancholieke sonate in g opus 19 van Sergei Rachmaninoff. Daarnaast werken we onder andere aan de sonates van Edvard Grieg, Henriëtte Bosmans en George Enescu.

Coronamaatregelen
De zaal van Het Carillon is groot genoeg om anderhalve meter afstand te houden, zoals hier te zien is. Een mondkapje is verplicht maar mag af zodra u zit. Aangezien er maximaal 50 mensen mogen komen, is het noodzakelijk te reserveren.

Toegangsprijzen
volwassenen: €20, in voorverkoop €17,50
kinderen tot 18 jaar: €15, in voorverkoop €12,50

U krijgt korting door het verschuldigde bedrag voor de concertdatum over te maken op rekening NL48 ASNB 0942 6618 18 t.n.v. BJA Verheij o.v.v. de concertdatum en het aantal kaarten.

Naast concerten in Het Carillon zijn we van plan een concertserie te geven in het kerkje van Durgerdam.